top of page
kylätalo.jpg

Maarian Kylätalon hankkeita

WhatsApp Image 2023-11-30 at 15.12.39.jpeg
Elinvoimaa Ikääntyvistä - Vapaaehtoistyö näkyväksi Maariassa

Toukokuussa 2024 Maarian kylätalolla ja laajemmin yhteisössä alkanut Elinvoimaa ikääntyvistä -hankkeen tavoitteena on vahvistaa Kylätalon ja alueen yhteisöllisyyttä lisäämällä erilaisia vapaaehtoistoiminnan ja osallistumisen mahdollisuuksia. Alueella on paljon aktiivisia vapaaehtoisia, jotka tekevät erittäin paljon hyvää yhteisön hyväksi. Hankkeessa tavoitteena on kehittää toimintaa entisestään ja luoda kestävä vapaaehtoistoiminnan rakenne, joka hyödyttää kohderyhmää ja tarjoaa merkityksellistä tekemistä.

  • Tavoitteena on tukea vapaaehtoisia, tarjota mukavia ja mielekkäitä tehtäviä sekä saada yhä uusia ihmisiä osallistumaan Kylätalon ja laajemmin Pohjois-Turun alueen toimintaan

  • Vapaaehtoisena osallistuminen voi olla pientä taikka suurta, kertaluontoista tai jatkuvaa. Voit vinkata, millaista toimintaa haluaisit itse Kylätalolla tai laajemmin yhteisössä tehdä. Jos haluaisit osallistua, mutta et tiedä miten, suunnitellaan yhdessä.

  • Vapaaehtoisille tarjotaan heitä kiinnostavaa virkistystoimintaa ja koulutusta. Myös näistä voi esittää toiveita.

Hankkeen rahoittaa EU:n maaseuturahoitus ja Leader Varsin Hyvä.

Ollaan yhteyksissä ja jutellaan lisää! ​

Helena Levonmaa, projektikoordinaattori

p. 044 759 6015, helena.levonmaa@fingerroos.net

Banneri_logot.png
Harrastuksen Liekki – Hyvinvointia harrastamisesta

Harrastuksen Liekki –hanke pyrkii vahvistamaan 18–29-vuotiaiden nuorten hyvinvointia, tarjoamalla heille mieluisaa tekemistä arkeen. Hankkeessa toteutetaan nuorten toiveiden mukaista toimintaa, sekä lähdetään tutustumaan uusien lajien saloihin. Toimintaa tarjotaan kesäkuun 2024 ajan, joka torstai ja perjantai. Heinäkuun tauon jälkeen elokuussa sovitaan ehkä uusista ajoista.

Kalle Linden, projektityöntekijä

p. 041-3145849, kalle.linden@fingerroos.net

Postaukset_edited.jpg
bottom of page