top of page

Uutiskirjeet

Maarian kylätalon uutiskirjeet lähetetään sähköpostilistalla oleville ja lisäksi julkaistaan tällä sivulla.

Syyskuu 2023

Syksyinen tervehdys Maarian Kylätalolta!

 

Elokuun yksi kohokohta oli avoimet ovet, saimme paikalle sekä kävijöitä, joille kylätalo oli ennestään tuttu ja niitä, joille ei ollut. Avoimien ovien iltana pihalla piipahti myös Walkers auto eli Wauto.

 

Anastasiia lähti opiskelemaan suomea, mutta jätti jälkeensä kivasti koristellut komerot.

Kiitos Apupisteen Riston, nyt meillä on käytössä asiakastietokone, jolla pääsee nettiin. Koneella voi hoitaa esimerkiksi pankkiasioita.

 

Kylätalon kymppi -varainkeruukampanja on käynnissä, siitä oli mukava juttu viime viikon Turun tienoossa. Tällä viikolla Tienoo kirjoitti Lipastin vierailusta senioreiden Lukupiirissä.

 

Liitteenä ilmoitus kotiseuturetkestä, elokuvapäivästä ja tulevasta Sadonkorjuujuhlasta. Ilmoituksia saa mielellään jakaa eteenpäin ja samoin olet sydämellisesti tervetullut tekemään kanssamme sadonkorjuujuhlasta juuri sinulle sopivan. https://forms.gle/dhGw9o6pSUvxhC1M6

 

Syyskuun viikko-ohjelma näyttää tältä:

Maanantai (11. ja 25.9)

Kylä/seniorikaffet klo 13-15, vapaata kahvittelua ja laulua.

Tiistai:

Kylätalo auki klo 9-15, soppalounas tarjolla klo 11-13. Tule viettämään päivää Kylätalolle. Käytössä tietokone ja mahdollisuus pelata mm. biljardia.

Apupisteen Risto paikalla klo 10-14. Ongelmia sähköpostin, puhelimen tai muiden digijuttujen kanssa? Varaa puolen tunnin aika Ristolle apupiste.tslturku@gmail.com tai varataan aika yhdessä.

Petanque klo 16-18. Koulun kentällä, mukaan voi tulla uudet ja vanhat pelaajat!

Keskiviikko:

Yhteinen ulkoilu lähimaastoon (säävaraus) klo 10-11 + lenkkikahvit. Lähtö lenkille Kylätalon edestä. Tervetuloa!

Torstai:

21.9. alkaen klo 15-17 Reippaan Bingo, vetäjänä Liisa Vuorenoja.

Käsityökerho klo 17-19. Tule tekemään käsitöitä yhdessä muiden kanssa, ryhmä on avoin kaikille!

Viikko-ohjelman lisäksi syyskuussa tapahtuu:

 

 • Syyskuun ajaksi Väärässuon Elsa tuo ihasteltavaksi huovutustöitään ja TSL Turun luonto- ja maisemakuvauskurssien valokuvat ovat nähtävissä vielä syyskuun.

 • Elokuvapäivä lauantaina 2.9.2023 klo 17.00. Katsotaan yhdessä: A Man called Otto. Pääosassa Tom Hanks. ”Oton yrmeän pinnan alle kätkeytyy lämmin, elämän koettelema mies, joka löytää tiensä takaisin ihmisten pariin kohdatessaan välittömyyttä ja myötätuntoa." Naposteltavaakin tarjolla.

 • Keskiviikkona 6.9.2023 klo 10-11 on Yhteinen ulkoilu -tempaus (säävaraus). Ota kaveri mukaan lenkille. Jokainen, joka tuo kaverin saa kahvipaketin ja niin saa kaverikin eli kaikki voittaa! Lenkin jälkeen nautitaan lenkkikahvit. Lähtö lenkille Kylätalon pihalta.

 • Kotiseuturetki torstaina 14.9.2023 lähtö klo 9.00 Kylätalon pihalta (Arkeologinkatu 4)

Klo 9.30 Maarian kirkko: Pappeja, piruja ja pyhimyksiä - sukellamme draaman keinoin kirkon kuvamaailmaan.

Klo 11.00 Vilkkilänmäki: Tutustuminen Liedon vanhaan meijeriin ja kahvimuseoon. Oppaana Louhivuori. Kahvila Namiassa sämpylä ja kahvi.

Klo 12.30 Nautelankoski ja Lauri Nautelan museo. Opas paikalla.

Klo 14.00 Kohti kotia.

Osallistumismaksu 5 €.

Ilmoittautuminen 7.9. mennessä kristiina.joenpolvi@fingerroos.net tai 0447728921.

 • Jos haluat tulla tekemään kanssamme sadonkorjuujuhlaa, ilmoita kiinnostuksestasi lomakkeella https://forms.gle/dhGw9o6pSUvxhC1M6. Jutellaan lisää 11.9.2023 klo 13-15 laulun lomassa Kyläkaffella!

 • Lukupiiri kokoontuu perjantaina 29.9.23 klo 11-13. Jokainen tuo mukanaan lempikirjansa, josta voi kertoa toisille. Palataan myös Lipastin vierailuun, mitä ajatuksia jäi päällimmäiseksi.

Lauantaina 30.9.2023 klo 12-15 Kylätalolla on Sadonkorjuujuhla Syyskahvila, basaari, arvontaa, onnen pyörä, ilmainen soppa, musiikkia, kasvomaalausta, kivaa ohjelmaa kaiken ikäisille!

 

Tervetuloa mukaan toimintaan, retkille ja tutustumaan näyttelyihin. Kannattaa pitää mielessä, että meiltä löytyy myös melko lailla kaikenlaista luettavaa syksyiltoihin. Tervetuloa käymään ja viihtymään!

 

t. Kristiina, Johanna, Olli ja Tarja

Kaunista Elokuista viikonloppua! 

 

Kylätalon elokuu on startannut melkoisella rytinällä. Muutoksia henkilökunnassa ja talon sisustuksessa. Päivi jatkoi uusiin tehtäviin ja Johannalle tehtiin entisestä varastosta soittelua varten toimisto. Joka tapauksessa kaikenlaista tuttua toimintaa alkaa taas pikkuhiljaa. Listaan tähän alle milloin viikko-ohjelman jutut käynnistyvät. Tietenkin mukana ovat myös kertaluontoiset tapahtumat. Liiteenä syksyn viikko-ohjelma. 

 

La 5.8. klo 11-13 on Kansallispukujen tuuletuspiknik. Pakkaa siis mukaan eväät ja tule syömään niitä Marian kylätalolle muiden kansallispukuisten kanssa. Voit pukeutua kansallispukuun tai vain sen osaan tai tulla vaan kansallispukuasenteella. Kansallispuvuissa riittää ihmettelemistä. 

Ma 7.8. klo 14 on Paimalan Wanhan, Eeva Laineen, Taimi Metsolan, Kunnantalon ja Vanhan Eskolan koulujen oppilaiden perinteinen kesätapahtuma Maarian kylätalolla. 

Ti 8.8. klo 9-15 Kylätalon avoimet tiistait käynnistyvät. Soppalounas klo 11-13. 

Ti 8.8. klo 16-18 Petanque koulun kentällä jatkuu tiistaisin kunnes muuttaa sisätiloihin ja vaihtuu bocciaan. Mukaan voi tulla uudet ja vanhat pelaajat. 

To 10.8. klo 17-19 Käsityökerho aloittaa viikottaiset kokoontumisensa. Tule tekemään yhdessä käsitöitä. 

Ma 14.8. klo 11-13 Seniorikaffet. Teemana Ikäihmisten jaksaminen. 

Ti 15.8. klo 10-14 Apupisteen Risto paikalla taas tiistaisin. Risto auttaa digilaitteiden kanssa. 

Pe 18.8. klo 15-22 Kylätalon ja nuorisotilan ovet ovat avoinna kaiken ikäisille. Muisteluja, luovaa toimintaa, iltapalaa. 

Ke 23.8. klo 10-11 Aloittaa yhteinen keskiviikkoinen ulkoilu lähimaastoon (säävaraus) + lenkkikahvit. Lähtö lenkille Kylätalon edestä. 

Pe 25.8. klo 11-13 Lukupiiri senioreille. Vieraana Roope Lipasti. Elokuun kirjana on Porakonekirjoittaja.   

Maarian Kylätalon kymppi – varainkeruukampanjan soittelut alkavat myös ensi viikolla (vko 32). Johanna Kuusisto, Winnovan projektipäällikköopiskelija, vastaa kampanjan soitoista. Tavoitteena on saada kasaan toimintarahaa myös ensi vuodelle. Varainkeruuta tehdään niin, että kaikille osapuolille jää hyvä mieli ja samalla levitämme tietoa kylätalon olemassaolosta. 

Ennakkotietoa syyskuusta 

Elokuvapäivä tulee taas 2.9. Elokuvana esitetään Man called Otto.

Otto Anderson on äreä leski, jonka naapuriin muuttaa nokkela ja kolmatta lastaan odottava Marisol. Pian heidän välilleen muodostuu yllättävä ystävyys, joka kääntää Oton koko maailman ylösalaisin.  

Syyskuussa järjestetään lähiseuturetki, josta myöhemmin lisää. Muihin Syksyn retkiin pääset vaikuttamaan vastaamalla lyhyeen kyselyyn siitä, mikä retki sinua kiinnostaa (vastaa mielellään heti): 

https://forms.gle/cB4m8qnKgeGMsY3s8 

 

Nähdään sopalla, retkillä, elokuvissa ja tapahtumissa!

t. Kristiina, Johanna, Olli, Tarja ja Anastasiia 

Avoimet ovet (4).jpg

Elokuu 2023

Heinäkuu  2023

Kesäterveisiä Maarian Kylätalolta!

Kesäkahvila pyörii helteistä ja ukkoskuuroista huolimatta mukavasti. Kerran juoksimme asiakkaiden kanssa sisään rankan ukkoskuuron alta, kaikki pöytäliinat piti kuivatella ja monta pokkaria kastui lukukelvottomiksi. Mutta tunnelma oli jotenkin erityisen lämmin ja kiva.

 

 • Kesäkuun alussa järjestetyt retket Vanhalinnaan ja Teijoon saivat erinomaisen osannoton ja onnistuivat hienosti. Teijon retken buffetpöytä uusilla perunoilla oli upea yllätys. 

 • Kävijöitä kahvilassa on ollut melko tasaisesti ja nyt se tuottaa jo sen mitä tarvikkeet maksavat. (Päivittäinen myynti on ollut 120-150 €). Kahvila on avoinna 12.7. saakka tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 13-16.

 • 15.6. Järjestetyt Senioritanssit Tortinmäen lavalla onnistuivat, mutta ennakkoon jaetut liput eivät toimineet ihan odotetusti. 150 ilmaislippua jaettiin ennakkoon, mutta tansseihin saapui korkeintaan 100. Opimme siis, että seuraavalla kerralla lipun saa vasta portilta. 

 • Ilmoittautumisia tulevalle maksuttomalle Särkänniemen retkelle 13.7. tuli 3 tunnissa niin paljon, että olisi hyvin tullut täyteen 86-hengen kaksikerrosbussi, mutta Särkänniemen liput ovat alennuksineenkin niin kalliita, että pitäydymme 60 hengen bussiin, jotta retkibudjettia jää vielä syksyllekin. Jos kuulut onnekkaisiin matkalle mukaan päässeisiin, ilmoitathan välittömästi, jos et pääsekään lähtemään, näin saamme ilahduttaa seuraavaa jonossa olijaa. (Jonossa on 40 innokasta.)

 • Syksyn retkistä laitan viimeistään elokuussa uutta kyselyä tulemaan, sillä kevään kyselyssä eniten kannatusta saaneet retket on nyt järjestetty.

 • Johanna Kuusisto, Winnovan projektipäällikköopiskelija, on tekemässä Kylätalon kymppi – varainkeruukampanjaa. Hän soluttautuu mukaan toimintaan vielä heinäkuun ajan ja elokuussa varsinaisesti starttaa varainkeruu. Olemme kertoneet hänen suunnitelmistaan etukäteen esimerkiksi retkillä ja muutenkin jutustellessamme asiakkaiden kanssa, jotta varsinainen kampanja otetaan vastaan paremmin. 

 • Jalkauduimme mainostamaan toimintaamme ja Kylätalon kymppi-varainkeruukampanjaa Moision K-Marketille 22.6. ja Paattisten Salelle 29.6. 

 • Kylätaksi tuo vanhuksia kahvilaan ja Hyvinvoinnin kipinä -hankkeen tiimoilta järjestetään 8.7.23 Intuitiivisen maalauksen hetki. 

 • 6.7.23 Aloitamme varainkeruuta pienesti eli kaikille kynnelle kykeneville tarkoitettu Kylätalon kymppi –varainkeruutempaus Maarian Rivieralla. Ohjelmassa Piknik ja kävely. Ilmoittautumiset 4.7 mennessä tekstiviestillä numeroon 0447728921, jotta osaamme varata riittävästi evästä.

 • Kylätalo on kiinni 17.7.-31.7.23, jonka jälkeen soppalounaat taas pikkuhiljaa käynnistyvät.

 

Aurinkoisin kesäterveisin

Kristiina, Päivi, Tarja, Olli ja Johanna ja kesäkahvilan Anna, Julia ja Olivia

 

Kesäkuu 2023

Tervehdys Maarian Kylätalolta!

Viileitä kesäpäiviä voi viettää esimerkiksi retkeillen hyvässä seurassa. Teijon retkelle saimme vielä suuremman bussin, joten yhtäkkiä saimme 7 lisäpaikkaa. Jos kiinnostuksesi heräsi vasta nyt, ehdit siis vielä ilmoittautua, mutta ehdoton takaraja on 2.6. klo 12. Ja toisaalta, jos nyt huomaat, ettei päivä sovikaan ole kiltti ja peruuta, niin joku toinen saa tilaisuuden osallistua.

Kylätalon kesäkuu on siis seuraavanlainen:

1.6. Retki Vanhalinnaan

Soppalounaat jäävät kesätauolle ja Kylätalon kesäohjelma (liitteenä) on voimassa 7.6.-14.7.

Kahvilapäivät: Tiistai ja Keskiviikko Wanhan kylätalon kahvila avoinna klo 13-16. Kesäkahvila on Nuorten pyörittämää hidasta ja kiireetöntä kahvilatoimintaa! Kahvila on gluteeniton ja laktoositon ja avaa siis ovensa 13.6. - viimeinen kahvilapäivä on 12.7.

Kahvilamme on tänä vuonna varsin kansainvälinen, meillä toimii suomi, englanti ja venäjä! Teitä palvelevat Anna, Anastasia, Julia ja Olivia. Tule herkuttelemaan pikkurahalla!

Lattelehmä esiintyy Moisiossa ja Paattisilla alustavasti ehkä 22.6. ja 29.6. – Insta ja Facebook kertovat tarkemmin.

5.6.−14.7. Arkipäivisin klo 10-16. Kylätalolla on Turun kaupungin järjestämä Kivaloma-toiminta käynnissä.

Parittomien viikkojen maanantaisin Seniorikaffet klo 13-15. 5.6. ja 19.6. musiikkia, 3.7. Annika Sabell esittelee Arkikaveritoiminta.

Torstaisin 8.6.-29.6. klo 13-16. Voimavarakeskeinen hyvinvointiryhmä nuorille aikuisille.

14.6. Sauvakävelijöiden kevätkauden päätös: Kivikauden polun kävely. Lähtö klo 9 Kylätalon pihalta ja lenkin jälkeen klo 12 kakkukahvit kylätalolla.

15.6. Tortinmäen senioritanssit! Tilaisuus on ilmainen, mutta kävijämäärältään rajattu. Kysele lippuja Päiviltä 041-3145849.

9.6. retki Teijolta Matildaan

29.6. Senioreiden lukupiiri klo 11-13: Tove Janssonin kesäkirja. Huom! Kokoontuminen Myllyojalla, Paimalantie 374.

30.6. klo 16-20 Flowpark nuorille aikuisille – ennakkoilmoittautuminen.

Heinäkuun puolivälin tienoille on suunnitteilla retki huvipuistoon. (Seuraa tiiviisti ilmoittelua!)

 

Muuta:

Työyhteisömme kasvoi juuri harrasteohjaajalla eli Olli näkyy täällä meillä muutamana päivänä viikossa. Ollin työ on lähtenyt hyvin käyntiin, kyselyyn on vastattu hyvin ja hän on päässyt mukavasti tutustumaan koulujen tiloihin ja toimijoihin.

Alueen tarjonnasta voi valita oman kiinnostuksen mukaiset, osoitteessa: www.pohjoisturku.fi

 

Hyvää kesää kaikille ja nähdään!

t. Kristiina, Päivi, Olli ja Tarja

Toukokuu 2023

Hyvää kevättä, Maarian kylätalon uutiskirjelistalaisille! 

Niin paljon on tapahtumia, että uutiskirjekin pitää laittaa näin viikkoa ennakkoon, jotta varmasti tulee lähetettyä. 🙂 

Uutiskirje löytyy nyt myös www.pohjoisturku.fi sivustolta, jossa kannattaa ottaa seurantaan myös tapahtumakalenteri. 

 

Huhtikuussa tapahtuu vielä: 

Ma 24.4. Seniorikaffeilla klo 13-15 jututettavissa kaavoitusarkkitehti Jani Eteläkoski. 

To 27.4. OmaKirjaston ja Celia-palvelun esittely klo 11-12 Maarian kylätalolla. 

Pe 28.4. Senioreiden lukupiiri klo 11-13. 

 
Toukokuu

Pe 5.5. Nuorten aikuisten ilta klo 17-20. Tervetuloa viettämään aikaa, pelailemaan ja toteuttamaan omia toimintaideoita. Ohjelma tarkoitettu 18-29-vuotiaille. 

Ma 8.5. Seniorikaffet Maarian kylätalolla klo 13-15. SPR hyvinvointikahvila ja Muistojen matkalaukku. 

Ti 9.5. Maarian muistelot: Paimalan vanhalla koululla klo 18 (Paimalantie 369).  Ota mukaan Maariaan liittyvä kuva tai esine, josta haluat kertoa tarinaa. Sään salliessa kävelemme myös Kukonmäen muinaislähteelle. Tilaisuus on avoin kaikille. 

To 11.5. Nuorten aikuisten iltapäivä klo 13-16. Tervetuloa viettämään aikaa, pelailemaan ja toteuttamaan omia toimintaideoita. Ohjelma tarkoitettu 18-29-vuotiaille. 

To 11.5. Sytopipotempaus klo 17-19. Virkataan Tyksille aikuisten sytopipoja. 

Ma 22.5. Senioripäivä klo 12-15 Kotimäen srk-talolla. 

Ti 23.5. Gery ry esittäytyy klo 9-11 Maarian kylätalolla. Paikalla Heini Karp (ETT, ravitsemusasiantuntija, laillistettu ravitsemusterapeutti). Proteiinitestien tekoa, keskustelua. 

Pe 26.5. klo 11-13 Senioreiden lukupiiri Maarian kylätalolla. 

La 27.5. Perinteinen Maarian päivä. Seuraa ilmoittelua! 
 

TIISTAIsin: Maarian Kylätalo auki klo 9-15, soppalounas tarjolla klo 11-13. Tule viettämään päivää Kylätalolle. Käytössä tietokone ja mahdollisuus pelata mm. biljardia ja pöytäjalkapalloa.  Klo 14:00 Boccia-pelit, mukaan voi tulla uudet ja vanhat pelaajat! 

KESKIVIIKKOisin: Yhteinen ulkoilu lähimaastoon (säävaraus) klo 10-11 + lenkkikahvit. Lähtö lenkille Maarian Kylätalon edestä. 

TORSTAIsin: Käsityökerho klo 17-19. Maarian kylätalolla. Ota mukaan käsityö tai tule tekemään yhdessä muiden kanssa, avoin ryhmä kaikille! 

 

Ennakkotietona, että Kesäkuulle on suunniteltu kaksi mielenkiintoista retkeä. 1.6. Vanhalinnaan Lietoon ja 9.6. Teijoon. Seuraa ilmoittelua. Soppalounaat jäävät kesätauolle ja Wanhan Kylätalon kesäkahvila avaa ovensa 7.6. Nähdään kupposella! 

 

t. Kristiina, Päivi ja Tarja 

Teijo 9.6.jpg

Huhtikuu 2023

 

Tervehdys Maarian kylätalolta!

Vaikka lumisade tulikin jotenkin väärään aikaan, meidän Tyynelän retkeen sopi mukavasti tämmöinen pirteä pakkanen ja aurinko.

Kohta on pääsiäinen ja ainakin Facebookin ja Instagramin kommenttien mukaan meidän Munajahti on aiheuttanut mukavaa pöhinää alueella. Toivottavasti kaikki laput löytyvät ja munat tulevat noudetuiksi, jotta emme joudu syömään kovin montaa Kinderiä Päivin ja Tarjan kanssa. 😊

Liitteenä mainos aluefoorumista ja Kuhankuonon retkestä. Molempia saa mainostaa, erityisesti heille, joilla ei ole nettiä eikä kenties Facebookia tai Instagramia käytössään. Haastankin teitä tulostamaan ne molemmat ja viemään ne sen naapurin postilaatikkoon, joka saattaisi olla kiinnostunut.

Uutisia on myös henkilöstöpuolelta. Saimme maaliskuussa taloon emännäksi Laineen Tarjan. Sopat ja kahvit keittelee siis Tarja. Benin Al-Janabi aloittaa huhtikuussa, hän tulee suunnittelemaan ja ohjaamaan harrastus- ja kerhotoimintaa koululaisten vapaa-ajalle Maaria-Paattinen suuralueella. Toimintapaikkoina mm. eri koulut, kylätalot/kerhohuoneet tai seurakunnan tilat.

 

HUHTIKUUN TAPAHTUMIA MAARIAN KYLÄTALOLLA:

 • Munajahdin munat noudettavissa Maarian kylätalolta. 4.4. tai 11.4.

 • to 6.4. klo 13-16 nuorten aikuisten 18-29-v. tapaaminen

 • ti 11.4. klo 18.00 Maarian muistelot: Mustat autot Maarian yössä. Kylätalon salissa katsotaan taltioitu Maarian teatterin esitys vuodelta 2013.

 • su 16.4. klo 13-16 nuorten aikuisten 18-29-v. iltapäivä

 • ke 19.4. klo 11-14 Ruukutusta ja mullanvaihtoa Maarian kylätalolla. Tule juurrutettujen pistokkaiden kanssa kylätalolle istutuspuuhiin ja vaihtamaan ajatuksia. Hoidetaan samalla myös kylätalon kasvit.

 • su 23.4. Retki Kuhankuonolle. Bussin reitti: Lähtö klo 9.00 Moision K-market, Jäkärlän K-Market, Auvaismäki, Paattisten aluetalo, Tortinmäen lava, Kuhankuonontie 65, Pöytyä. Paluulähtö klo 15.00.

Ilmoittaudu mukaan puh. 0447728921 tai kristiina.joenpolvi@fingerroos.net

Ilmoita: Nimi, puhelinnumero, kyytiin nousupaikka.

Retkieväät kuuluvat pakettiin ja retki on maksuton! Muista ilmoittaa myös erikoisruokavaliot!

Katso lisää www.pohjoisturku.fi/tapahtumakalenteri tai Maarian kylätalon Facebook-sivuilta

 • ma 24.4. Seniorikaffet klo 13-15 (Parittomien viikkojen maanantait)

 • to 27.4. klo 13-16 nuorten aikuisten 18-29-v. iltapäivä.

 • pe 28.4. klo 11-13 Senioreiden lukupiiri Maarian kylätalo.

TIISTAISIN: Maarian Kylätalo auki klo 9-15, soppalounas tarjolla klo 11-13. Tule viettämään päivää Kylätalolle. Käytössä tietokone ja mahdollisuus pelata mm. biljardia ja pöytäjalkapalloa.

Klo 14 Boccia-pelit, mukaan voi tulla uudet ja vanhat pelaajat!

KESKIVIIKKOSIN: Yhteinen ulkoilu lähimaastoon (säävaraus) klo 10-11 + lenkkikahvit. Lähtö lenkille Maarian Kylätalon edestä.

TORSTAISIN: Käsityökerho klo 17-19. Ota mukaan käsityö tai tule tekemään yhdessä muiden kanssa, avoin ryhmä kaikille!

MUUALLA TAPAHTUU:

Elisa-teatterin esitys: Siniristilippu salossa. 26.4. klo 13 Paattisten seurakuntatalolla. Ja sama esitys 26.4. klo 15 Kotimäen seurakuntatalolla.

Esitys on avoin kaikille ja tilaisuudessa on kahvitarjoilu. Teatterin mahdollistaa Kulttuurin voimalla -hanke yhteistyössä Paattisten ja Maarian seurakuntien kanssa.

Pohjois-Turun Aluefoorumi 19.4. klo 17-19 Paattisten koululla. Foorumi on koko Pohjois-Turun yhteinen ja osallistua voi myös Teamsin välityksellä. Liittymislinkin löydät osoitteesta: https://www.turku.fi/aluetyo

Ennakkokysymyksiä voi jättää tänne: https://kerrokantasi.turku.fi/maaria-paattinen-3?lang=fi&headless=false Kysely on avoinna 10.4. saakka.

 

Jotta tiedät mitä alueella tapahtuu, kannattaa ottaa seurantaan Pohjois-Turun internet-sivut: www.pohjoisturku.fi/tapahtumakalenteri ja Maarian kylätalon Instagram ja Facebook-sivut!

Yritämme ilmoitella aktiivisesti myös Turun Tienoossa ja Turun Sanomien menovinkeissä.

 

TERVETULOA mukaan toimintaan!

 

t. Kristiina, Päivi, Tarja ja Benin

Ps. Uutiskirjeen lähettämisen jälkeen tuli tieto, että Benin aloittaakin toisessa työpaikassa.

bottom of page